Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Rekla da će novac donirati

Brazilska studentica prodala nevinost za 780.000 dolara, dobitnik Japanac

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Već nekoliko tjedana 20-godišnja brazilska studentica Catarina Migliorini putem online aukcije prodaje svoju nevinost. Sada joj je to i uspjelo!

Najveća ponuda stigla je iz Japana, a muškarac koji je ponudio 780.000 dolara poznat je samo kao 'Natsu'. Japanac se za djevičanstvo Brazilke natjecao s još pet ponuđača tijekom posljednjeg dana online aukcije, kad se cijena njezine nevinosti popela sa 190.000 dolara na 780.000 dolara.

Pročitajte i ovo Automobili na aukciji Javna dražba Država zaradila 200.000 eura: "To je mačak u vreći, na nekom dobijemo, na nekom izgubimo" Ilustracija SVJEDOK RAZARANJA Pronađen je pod ruševinama Hirošime i prodan za popriličnu cifru

>> Odlučila prodati vlastitu nevinost da bi pomogla siromašnima!

Migliorini je medijima poručila kako 90 posto novca s aukcije kani podijeliti u dobrotvorne svrhe, odnosno za izgradnju domova u brazilskoj državi Santa Catarina, no mnogi su izrazili sumnju u njezine namjere oko toga pa tako i Justin Sisley, koji planira snimiti i dokumentarac o toj djevojci.

'Iznenadilo me to što je rekla, jer u svakom kontaktu s njom, dala mi je do znanja kako se za to odlučila iz poslovnih razloga. Obzirom da je ta priča veliki hit u Brazilu, ona se sad nalazi u stupici. Ako ne donira taj novac, izgledat će loše u očima javnosti', rekao je za Huffington Post Sisley.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene