Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bravo dobri ljudi

Pogledajte kako su susjedi spasili život dječaku koji je pao s petog kata

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Godinu dana star dječak se uspio zaključati na balkonu tek što je njegova baka s njega maknula oko.

Petnaestak brižnih susjeda uspjeli su spasiti život godinu dana starom dječaku koji se u utorak poslijepodne u kineskom gradu Dongguanu popeo na rub balkona na petom katu.

Pročitajte i ovo Napad Irana na Izrael U bolnici je Sedmogodišnja djevojčica bori se za život, njezin dom pogodio je šrapnel iranske rakete: "Spavala je u kući, a onda je palo na nas" Ilustracija Tragedija na odmoru Čeh fotografirao divovske valove na Kanarima: Pao u more i poginuo

Mališan je naposljetku pao, no izvukao se bez ogrebotine, ponajviše zahvaljujući susjedi predstavljenoj u tamošnjim medijima kao gospođa Xu.

Naime, upravo je Xu uočila što se to zbiva, te se prva vratila ispod balkona s poplunom u rukama u nadi da će dijete nekako dočekati.

'IZNENAĐENJE' U ZRAKOPLOVU Iz ručne prtljage izvukla - dijete

Xu je tijekom jurnjave do svog doma i natrag ujedno alarmirala ostale stanare, pa se 'odbor za doček' uspio na vrijeme okupiti i razviti improviziranu mrežu od popluna i plahti.  

Tek koji trenutak prije pada na mjesto je stigla i policija, a stravičan je prizor u potpunome šoku promatrala i baka mališana, koja je tog poslijepodneva bila zadužena da o njemu brine.

Baka to i jest činila, međutim, baš kao u nekakvom ludom filmu, dječak je uspio zaključati vrata od balkona tek što je ona s njega maknula oko.

Šokantan su prizor pomoću mobitela zabilježili prolaznici, pa ukoliko vas zanima kako je izgledala ta drama, pokrenite sljedeći zapis. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene