Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U slučaju da se gost zagrcne

Božićni puding na vašu odgovornost

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan restoran u londonskom Cityu zatražio je od 350 klijenata koji naručuju božićni puding za desert da prije toga potpišu izjavu kojom restoran oslobađaju svake odgovornosti od mogućih posljedica, prenosi u petak AFP.

Vlasnica restorana High Timber je objasnila da se restoran želi zaštititi od mogućih tužbi u slučaju da se gost koji uživa u toj engleskoj 'slastici' zagrcne, a što za sobom povlači i opasnost od asfiksije. Kako božićni puding obiluje suhim voćem i orašastim plodovima, opasnost od oštećenja ili loma zubi je također moguća, a vlasnica Neleen Strauss nikako ne želi plaćati odštetu i preskupe zubare.

Pročitajte i ovo Ilustracija zatvorena nakon tragedije Muškarac pao s jedne od najvećih turističkih atrakcija u Londonu: Preminuo na mjestu Greta Thunberg Uhićena tijekom prosvjeda Počinje suđenje Greti Thunberg: "Ova zemlja prostire crveni tepih klimatskim kriminalcima!"

'Restoran je u Cityu. Mnogi naši gosti su odvjetnici i upravo su mi oni to predložili', objasnila je Strauss. Božićni puding u tom restoranu inače košta osam eura. (Hina)

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene