Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bugarska vidovnjakinja

Bolest Hillary Clinton dio je proročanstva Babe Vange da Obamu nitko neće naslijediti?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Teoretičari zavjera ovih dana uvjeravaju da će Obamina administracija poduzeti baš sve da Donald Trump ne uđe u Bijelu kuću.

Unatoč tome što iz stožera Hillary Clinton uvjeravaju da se kandidatkinja demokrata na skorašnjim izborima za predsjednika SAD-a uspješno oporavlja od upale pluća, njezina je bolest potaknula brojne da se upuste u razna nagađanja, pa su se tako oglasili i oni koji iznimno štuju lik i djelo vidovnjakinje Babe Vange.

Pročitajte i ovo PR JEZIVI HOROSKOP BABE VANGE „Za 14 dana 4 znaka očekuju velike neprilike…“ PR JEZIVI HOROSKOP BABE VANGE Za 14 dana 4 znaka očekuju velike neprilike…

Naime, zdravstvene nevolje s kojima se nosi nekadašnja šefica američke diplomacije za njih su nagovještaj da je bugarska proročica bila u pravu kada je rekla da će Barack Obama biti posljednji američki predsjednik.

I doista, Baba Vanga je svojedobno najavila da će 44. američki predsjednik biti Afroamerikanac, te je uz to dodala da svijet neće dočekati njegovog nasljednika.

Pa ako je za vjerovati njezinim vizijama, Obama će ostati u Ovalnom uredu sve do potpunog ekonomskog kraha SAD-a, odnosno do trenutka kada će se sjeverne i južne američke države ponovo podijeliti, baš kao su nekoć bile u vrijeme Američkog građanskog rata.

Što trenutačno zdravstveno stanje Clinton ima točno s tim? Teoretičari zavjera ovih dana uvjeravaju da će Obamina administracija poduzeti baš sve da Donald Trump ne uđe u Bijelu kuću, pa jedna od luđih njihovih tvrdnji govori da će izmisliti izravnu prijetnju Sjedinjenim Američkim Državama i proglasiti izvanredno stanje.

Autori tih rečenica su pritom zaboravili da demokrati neće nužno propasti čak i ako se Clinton doista povuče jer će Državno vijeće demokrata moći odmah na izvanrednom sastanku pomoću glasovanja izabrati novoga kandidata.

U izravnom okršaju protiv Trumpa Bernie Sanders, Tim Kaine i Joe Biden (ili netko četvrti) ne bi bili potpuno bez izgleda, premda je činjenica da bi u izborni dan (8. studenog) ušli s velikim hendikepom.

Ipak, da bi Barack Obama zbog toga bio spreman "izigrati sustav" zvuči gotovo nevjerojatno, baš kao što su nevjerojatno zvučale tvrdnje i Babe Vange da joj informacije šalju nevidljiva bića.

Svejedno, to mnoge nije sprječavalo da k njoj hrle i slušaju o vlastitoj budućnosti, među njima i vrlo utjecajne političare te razne slavne osobe.

Baba Vanga je umrla 11. kolovoza 1996. godine, a njezini poklonici ističu da je, između ostalog, predvidjela napad na Sjedinjene Američke Države 11. rujna 2001. godine, kao i uspon ISIS-a.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene