450020
450020
450020
450020
450020

Bolest Hillary Clinton dio je proročanstva Babe Vange da Obamu nitko neće naslijediti?

  • , 15.09.2016., 14:58
  • Autor:
  • komentara

Teoretičari zavjera ovih dana uvjeravaju da će Obamina administracija poduzeti baš sve da Donald Trump ne uđe u Bijelu kuću.

 
 
 
 
Baba Vanga (FOTO: Screenshot/YouTube)
Baba Vanga (FOTO: Screenshot/YouTube)

Unatoč tome što iz stožera Hillary Clinton uvjeravaju da se kandidatkinja demokrata na skorašnjim izborima za predsjednika SAD-a uspješno oporavlja od upale pluća, njezina je bolest potaknula brojne da se upuste u razna nagađanja, pa su se tako oglasili i oni koji iznimno štuju lik i djelo vidovnjakinje Babe Vange.

Naime, zdravstvene nevolje s kojima se nosi nekadašnja šefica američke diplomacije za njih su nagovještaj da je bugarska proročica bila u pravu kada je rekla da će Barack Obama biti posljednji američki predsjednik.

I doista, Baba Vanga je svojedobno najavila da će 44. američki predsjednik biti Afroamerikanac, te je uz to dodala da svijet neće dočekati njegovog nasljednika.

Pa ako je za vjerovati njezinim vizijama, Obama će ostati u Ovalnom uredu sve do potpunog ekonomskog kraha SAD-a, odnosno do trenutka kada će se sjeverne i južne američke države ponovo podijeliti, baš kao su nekoć bile u vrijeme Američkog građanskog rata.

Što trenutačno zdravstveno stanje Clinton ima točno s tim? Teoretičari zavjera ovih dana uvjeravaju da će Obamina administracija poduzeti baš sve da Donald Trump ne uđe u Bijelu kuću, pa jedna od luđih njihovih tvrdnji govori da će izmisliti izravnu prijetnju Sjedinjenim Američkim Državama i proglasiti izvanredno stanje.

Autori tih rečenica su pritom zaboravili da demokrati neće nužno propasti čak i ako se Clinton doista povuče jer će Državno vijeće demokrata moći odmah na izvanrednom sastanku pomoću glasovanja izabrati novoga kandidata.

U izravnom okršaju protiv Trumpa Bernie Sanders, Tim Kaine i Joe Biden (ili netko četvrti) ne bi bili potpuno bez izgleda, premda je činjenica da bi u izborni dan (8. studenog) ušli s velikim hendikepom.

Ipak, da bi Barack Obama zbog toga bio spreman "izigrati sustav" zvuči gotovo nevjerojatno, baš kao što su nevjerojatno zvučale tvrdnje i Babe Vange da joj informacije šalju nevidljiva bića.

Svejedno, to mnoge nije sprječavalo da k njoj hrle i slušaju o vlastitoj budućnosti, među njima i vrlo utjecajne političare te razne slavne osobe.

Baba Vanga je umrla 11. kolovoza 1996. godine, a njezini poklonici ističu da je, između ostalog, predvidjela napad na Sjedinjene Američke Države 11. rujna 2001. godine, kao i uspon ISIS-a.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se