Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bliski susret na 10.000 metara

MISTERIOZNI incident: NLO proletio na metar od putničkog zrakoplova

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pilot putničkog zakoplova tipa Airbus A320, uvjeren je da je vidio NLO koji je umalo udario u njegov zrakoplov.

Nepoznati leteći objekt veličine rugby lopte proletio je svega metar do dva od putničkog zrakoplova iznad Berkshirea u Velikoj Britaniji, na visini od 10.000 metara. Kapetan zrakoplova bio je uvjeren da je udar neizbježan pa je glavu sagnuo prema upravljačkoj ploči u kokpitu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Eskalacija nasilja SAD i Velika Britanija žestoko napali Jemen, hutisti odmah izveli novi udar Izvješće Pentagona tvrdi da su opaženi NLO-i obični objekti i fenomeni Ništa od malih zelenih Pentagon o opaženim NLO-ima: "U popularnoj kulturi vlada narativ..."

Pilot je incident prijavio kontroli leta te odmah provjerio instrumente. No provjera je, nakon što je NLO proletio pored zrakoplova, pokazala da mu više nema ni traga.

Napokon objašnjeno viđenje misterioznih svjetala prije velikih potresa

Objekt se toliko brzo pojavio s lijeve strane kokpita da posada nije ni stigla pokušati izvesti manevar za izbjegavanje, prenosi Telegraph.

Britanski Airpox Board, koji je zadužen za istraživanje zračnih incidenata u britanskom zračnom prostoru, utvrdio je kako se u tom trenutku blizu zrakoplova nisu nalazile druge letjelice, isključili su mogućnost bilo kakvih balona, a vojni radari isto tako nisu zabilježili ništa.

Iako se navedeni incident dogodio još 13. srpnja prošle godine, javnost je za njega doznala tek u nedjelju.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene