Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Black Friday i Cyber Monday u Harvey Normanu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uvijek se žalimo da nam je teško pronaći prigodne poklone za naše najbliže povodom blagdana, no sudeći prema vašem odazivu prošle godine, ove godine to ne bi trebao biti problem

 U prekooceanskim zemljama održava se tradicija koja traje samo jedan dan. Znate li već o čemu govorimo? Pod nazivom BLACK FRIDAY krije se veliki festival maloprodajnih lanaca koji se održava u Americi na prvi petak nakon Dana zahvlanosti. Ove smo godine također odlučili obilježiti BLACK FRIDAY (http://www.harveynorman.hr/promocije/black-friday?utm_source=dnevnik&utm_medium=pr&utm_content=info-page&utm_campaign=black-friday-2015) i počastiti vjerne kupce velikim popustima i raznolikom ponudom.

Ako još niste čuli za BLACK FIRDAY, znajte da je to dan kada cijene stradavaju, a popusti pobjeđuju!

BLACK FRIDAY tradicionalno najavljuje otvaranje božićne shopping sezone. Na taj dan većina trgovina širom otvara svoja vrata te nudi posebne akcijske cijene kako bi mogla početi prava shopping groznica.

Ako ste u potrazi za poklonom ili tražite nešto za Vas i Vaše najdraže, imat ćete priliku u petak, 27.11.2015 izabrati nešto posebno iz naše raskošne ponude, po do sada neviđenim popustima i najprivlačnijim cijenama. BLACK FRIDAY dan je namijenjen velikim uštedama!

Trgovina Harvey Norman bit će otvorena od 9:00 do 21:00 sati, a naše educirano i ljubazno osoblje pomoći će Vam s odabirom na odjelima namještaja, spavaćih soba, kuhinja, bijele tehnike, kućanskih aparata i zabavne tehnike. Popusti na odabrane artikle bit će čak do 90%. Zalihe su ograničene pa Vam toplo preporučujemo da požurite!

Harvey Norman, kao i većina velikih trgovačkih lanaca, ima i online trgovinu, tako da vam pripremamo još jedno iznenađenje - jer doista, nakon BLACK FIRDAY. Za sve online kupce željne velikih popusta, to je poseban dan, 30.11.2015. Jeste li zapisali?

U petak, 27.11.2015 pozivamo Vas u trgovinu Harvey Norman od 9:00 do 21:00 sati te, isto tako, dio ponude možete pronaći u online trgovini od 00:01 do 23:59 sati.

U ponedjeljak, 30.11.2015 posjetite našu online trgovinu gdje možete kupovati sve do ponoći!

Jeste li se već odlučili pridružiti nezaboravnom shoppingu? Ako je odgovor da, onda Vam preporučujemo, da što prije sastavite popis za kupnju, kako Vam željeni proizvodi ne bi nestali tik pred nosom.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene