Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne prepoznaju je ni vlastiti roditelji

Bivša manekenka jestivim uljem deformirala lice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hang Mioku, bivša manekenka iz Koreje, živi je dokaz svih loših strana ovisnosti o korekcijama lica plastičnom kirurgijom. Ubrizgavanjem kuhanog ulja i silikona s crnog tržišta toliko je deformirala lice da je ne prepoznaju niti vlastiti roditelji !

Nakon što se potpuno 'navukla' na injekcije silikona, kako bi joj lice bilo nježnije, mekše i glađe već u dobi od 28 godina, liječnici su u jednom trenu počeli odbijati korejsku manekenku Hang Miouku. 

Pročitajte i ovo Kineski bombarder (Foto: Arhiva/AFP) Nelagoda u Washingtonu Pentagon upozorava: Kina (izgleda) vježba pilote za napade na SAD Slika nije dostupna Velika policijska akcija Nisu mu pomogle ni plastične operacije: Nakon 30 godina uhićen narkobos zvan 'Bjeloglavi'

>>Nakon 330 plastičnih operacija, žali što je napravila od sebe!

Naime, lice joj je već počelo naočigled čudno 'bujati'. Nažalost, Hang se nije više mogla oduprijeti bizarnoj ovisnosti, pa je sama započela s eksperimentiranjem. Prema pisanju Daily Maila, Hang Mioku je injekcijom u lice ubrizgala čitavu bocu silikona s crnog tržišta, nakon čega je sama počela kuhati i ulje! Hang Mioku je danas stara 48 godina i nakon više od desetljeća amaterskog ubrizgavanja opasnih sastojaka u lice, ta bivša manekenka i fotomodel danas izgleda - zastrašujuće. Lice joj je potpuno izobličeno, otečeno do neprepoznatljivosti. Zapravo, njezino je lice doživjelo takvu dramatičnu promjenu da je ne prepoznaju ni vlastiti roditelji..

Spas u zadnji čas: Izvadili joj 60 grama ulja i silikona, te 200 grama 'raznih supstanci', no deformacija ostaje - zauvijek

Nakon što je priča o Hang Miouku objavljena na korejskoj televiziji, javilo se tisuće suosjećajnih gledatelja, kako bi pomogli nesretnoj ovisnici o 'plastičnjacima' prikupiti novac za korektivne operacije, kojima bi barem spasila teško narušeno zdravlje. Ukupno je 10 operacija bilo potrebno da bi kirurzi iz njezinog lica odstranili 60 grama silikona, prokuhanog ulja i drugih stranih i opasnih tvari. Dodatnih su 200 grama raznoraznih supstanci izvukli iz njezinog vrata. Usprkos tome, lice Hang Mioku će zauvijek ostati deformirano i prepuno ožiljaka od nebrojenih uboda injekcija. Ta je bivša korejska manekenka ovisnica o plastičnoj kirurgiji na kraju priznala kako bi najviše voljela vratiti svoje 'staro' lice.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene