Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Brije dvojicu istovremeno

Biste li se odvažili dati mu da i vama obrije glavu?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nema čovjeka u kineskoj provinciji Heilongjiang koji nije čuo za Zhanga Hongcaija.

Lokalni brijač postao je nadaleko poznat zbog vještine da istovremeno može brijati glave dvije osobe.

Pročitajte i ovo Ilustracija Istražitelji traže svjedoke Ispred zgrade suda ostavljena ljudska glava, malo dalje pronađen i torzo Slika nije dostupna skrivao i ostatak tijela Jeziv slučaj: Rođakinja muškarcu pozvala policiju, on ih odveo do zamrzivača i iz njega izvadio - ljudsku glavu

>> Ravno iz svemira: Britvica napravljena od meteorita i cijenom od 500.000 kuna

S po jednom britvom u svakoj ruci Zhang simultamo brije glave dvojici mušterija, ponekad čak i s povezom preko očiju. Ova jedinstvena vještina u njegovu brijačnicu svakodnevno privlači nove mušterije.

Ipak, nije mu sve to oduvijek bilo lako. Vježbanje ove vještine, kaže Zhang, u početku nije bilo nimalo lako. Isprva nije mogao kako treba kontrolirati snagu i pritisak britve pa bi ponekad ogrebao mušterije. Srećom, svi su mu bili velika podrška pa se nisu naljutili.

'Rekli su mi da se se ne bojim i da jednostavno i dalje vježbam na njihovim glavama. Bili su mi velika potpora i stalno su me ohrabrivali', ispričao je Zhang koji je ispočetka vježbao na rođacima, prijateljima, mušterijama, pa čak i sam na sebi. Kada nije bilo mušterija vježbao bi pokrete pred ogledalom.

Nakon 3 godine vježbe postao je nepogrešiv.U samo 90 sekundi Zhang istovremeno obrije dvije glave. Tražeći nove izazove 2008. je mušterije počeo brijati s povezom na očima. Kaže kako je tajna njegova uspjeha mirna i stabilna ruka. S povezom preko očiju Zhang obrije mušterijinu glavu u samo 50 sekundi. Sada je počeo vježbati brijanje dviju glava istovremeno s povezom na očima, a prijavio se i za ulazak u Guinnessovu knjigu rekorda.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene