Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ima 32.000 kalorija

Ovo je najveći gumeni bombon na svijetu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prava poslastica za ljubitelje gumenih bombona - napravljen je gumeni medvjedić koji je 1.400 puta veći od uobičajenog slatkiša.

To ga čini najvećim gumenim bombon ikad. Težak je oko dva kilograma, a velik oko 25 centimetara. Dobra vijest za ljubitelje gumenih bombona – ovakav se bombon može kupiti, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Vaš vam nije dovoljan? Ovo je gumeni palac... Pada li vam na pamet čemu služi? Slika nije dostupna Napetost na vrhuncu Higgs u suzama: 'Gotovo smo sigurni da smo pronašli 'Božju česticu''!

Slatkiši koji su ručno napravljeni u SAD-u, dolaze u raznim bojama i okusima. Ne sadrže gluten i imaju okus kao i original.

Samo cijena im je veća. Za jedan takav bombon potrebno je izdvojiti oko 190 kuna, a njime ćete u organizam unijeti 32.000 kalorija (čovjeku je dnevno potrebno oko 2.000 kalorija).

>> Odbili mu prodati bombone jer je maloljetan!

'Kada smo otkrili da najveći bombon na svijetu, mislili smo da je to ludo. Kada smo ga stavili na našu internetsku stranicu odmah su postali veliki hit', rekao je Jamie Salvatori, vlasnik tvornice koja proizvodi ove gigantske bombone.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene