441885
441885
441885
441885
441885

Biste li i vi htjeli jedan takav? Svi se pomamili za 'najluđim ruksakom na svijetu'

  • , 30.06.2016., 15:19
  • Autor:
  • komentara

Cijena jednog takvog novog ruksaka je gotovo tisuću kuna!

 
 
 
 
Novi naizgtled dvodimenzionalni ruksak košta tek nešto manje od tisuću kuna (FOTO: Imgur)
Novi naizgtled dvodimenzionalni ruksak košta tek nešto manje od tisuću kuna (FOTO: Imgur)

Zahvaljujući neimenovanom ocu, koji je u srijedu na servis Imgur postavio fotografiju školske torbe svog sina, proizvođaču JumpFromPaper preko noći je upala sjekira u med.

Fotografiju je, naime, unatrag otprilike 24 sata pogledalo gotovo dva milijuna ljudi, među kojima su se mnogi toliko oduševili dizajnom da su odmah pohitali i sebi nabaviti jednu.

I doista, uopće nije sporno da te naizgled 'dvodimenzionalne torbe' izgledaju preludo, međutim ukoliko i vama padne na pamet kupiti jednu, moramo vam odmah reći da su im cijene paprene.

Novi ruksak, poput ovog kojeg ćete vidjeti na slici, košta tek nešto manje od tisuću kuna, a eventualnu alternativu možete pokušati pronaći na eBayu. 

View post on imgur.com
View post on imgur.com
View post on imgur.com

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se