Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ide mu

Biste li ga dodale? Andy je među najpoželjnijim muškarcima na Tinderu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Fatalni je mladić priznao da ništa na njegovom profilu nije slučajno.

Malo tko još nije čuo za Tinder. A ukoliko vam je eventualno i promaknulo što je to, objasnimo u najkraćim crtama da je riječ o iznimno popularnoj aplikaciji koja služi tome da pronađete partnera. Bez obzira što vas zanimalo - romantični izlazak s nekim novim na piće, seks na jednu noć ili veza.

Pročitajte i ovo papa Franjo Upozorio na pornografiju Papa govorio o ljepoti spolnog odnosa: ''Seksualni užitak dar je od Boga'' Policija traži pomoć građana U Zagrebu Prepoznajete li muškarca s fotografije? Policija ga traži i treba pomoć građana

Tinder se nalazi i na 'malih milijun' uređaja u Hrvatskoj, a za korištenje je bekrajno jednostavan. Profile ostalih korisnika gurate ulijevo ili udesno (takozvano svajpanje) ovisno o tome tko vam se svidio, a onog trenutka kad se dogodi da ste nekog označili srcem, baš kao i ta osoba vas, aplikacija vam omogućava da započnete komunikaciju.

Iskustva su pokazala da su žene daleko izbirljivije, pa se ekipa iz Tech Insidera potrudila pronaći muškarca kojemu je teško odoljeti, baš zato da ostalima otkrije kako na toj aplikaciji biti uspješan.

Obmanula ga je lažnim slikama na profilu, a onda i htjela istući jer se razočarao

Tako smo dobili priliku upoznati 28-godišnjeg Andyja Mizrahija, zavodnika 'najlajkanijeg' profila u američkoj saveznoj državi New Jersey.

Mizrahi je na svoj mobitel instalirao Tinder onog trenutka kada se razveo, a u kraćem je razgovoru priznao da ništa na njegovom profilu nije slučajno.

"Karizma, samopouzdanje i lijep osmijeh", naveo je tri ključa do uspjeha Mizrahi, koji radi kao zabavljač i kojem je želja postati zvijezda.

"Kao netko tko je često ispred kamere, predano radim na tome kako 'ispadam'. Također, eksperimentiram s frizurama, bradom, brkovima i odjećom, te u svakom trenutku znam kako izgledam", napomenuo je Mizrahi i pojasnio što čini dobar profil:

"Djevojke najprije čeka fotografija nasmiješenog lica, a potom slika čitave figure. Zatim slijedi fotografija na kojoj ispadam šaljiv, a tu je i poziranje sa slatkim psićem. Ta fotografija je osobito važna. Dečki, obavezno nabavite psa za poziranje, cure na to padaju", savjetovao je Mizrahi. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene