Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zimske radosti

Bijele koke s neba pale i ideju za zabavu nekima dale, pogledajte čemu se on dosjetio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ako je već prilika, zašto se dobro ne zabaviti? Važno je samo da vam sigurnost u svakom trenutku bude na prvom mjestu.

U Raleighu, u Sjevernoj Karolini, nisu navikli na snijeg. U tom je gradu već par centimetara bijelog pokrivača sasvim dovoljno da škole prekinu nastavu, brojni trgovci zatvore radnje, ali i da građani poharaju trgovine kao da se sprema čudo neviđeno.

Pročitajte i ovo Mjesto pronalaska skijaša na planini Tete Blanche - 4 Tragičan kraj potrage Dramatični posljednji trenuci stradalih skijaša: Lopaticama pokušali iskopati špilju kako bi se sakrili Odmorište Zermatt Planina Matterhorn Šestero ljudi nestalo tijekom skijanja: Policija bez novih informacija i nakon akcije potrage

Ipak, ima i onih koji od pahulja ne prave dramu, a svjedoči tome i snimka koja je otkrila da su jednom mladiću za vrhunsku zabavu bile dovoljne skije i prijatelj u automobilu u ulozi vučne službe.

Budući da se u nastavku siječnja i u mnogim hrvatskim gradovima očekuje još snijega, eto i vama ideje kako da iskoristite zimske vremenske prilike.

Važno je samo da kroz kvartovske ulice s kacigom na glavi prolazite u sate kada nema prometa (idealni su vikendi ujutro), da se vozač kreće polako i oprezno, odnosno da je auto osiguran zimskom opremom. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene