449470
449470
449470
449470
449470

'Biebermanija' hrvatskih Beliebera dostiže vrhunac!

Hrvatice i Hrvati poludjeli su za Justinom Bieberom. Poznato je to odavno, no ovih dana, iako će se sam koncert u zagrebačkoj Areni održati za nešto više od dva mjeseca, 9. studenog, porasla je potražnja za ulaznicama za koncert.

 
 
 
 
'Biebermanija' hrvatskih Beliebera dostiže vrhunac (Foto: PR)
'Biebermanija' hrvatskih Beliebera dostiže vrhunac (Foto: PR)

Naime, portal tkokaze.hr pokrenuo je nagradni natječaj u kojem dijeli ulaznice Belieberima, fanovima mlade kanadske pjevačke zvijezde, a mladi Hrvati i Hrvatice požurili su prijaviti se na natječaj ugledavši ga najčešće na društvenim mrežama.

Zasad, u manje od 48 sati od početka natječaja, prijavu je ispunilo preko 100 fanova, a brojke prijavljenih na natječaj rastu rapidno iz minute u minutu te sam natječaj postaje viralan.

Pomama oko Biebera tako lagano dostiže svoj vrhunac pa će spektakl u Areni ove zime biti neizbježan i neizostavan. Međutim, iako je još dva mjeseca ostalo do velikog spektakla, neki su sve nestrpljiviji pa se bore za karte kreativnim pitanjima koje bi postavili Justinu kad bi ga slučajno sreli u prolazu...
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se