Obavijesti Video Pretražite Navigacija
9. studenog

'Biebermanija' hrvatskih Beliebera dostiže vrhunac!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatice i Hrvati poludjeli su za Justinom Bieberom. Poznato je to odavno, no ovih dana, iako će se sam koncert u zagrebačkoj Areni održati za nešto više od dva mjeseca, 9. studenog, porasla je potražnja za ulaznicama za koncert.

Naime, portal tkokaze.hr pokrenuo je nagradni natječaj u kojem dijeli ulaznice Belieberima, fanovima mlade kanadske pjevačke zvijezde, a mladi Hrvati i Hrvatice požurili su prijaviti se na natječaj ugledavši ga najčešće na društvenim mrežama.

Pročitajte i ovo Božićno-novogodišnji koncert u Imotskom Postoji objašnjenje Lovac pucao iz puške za vrijeme božićnog koncerta, građani se prestravili: "Ne znam je li itko u Hrvatskoj napravio tako nešto" Koncert nada u svjetliju budućnost Hrvatska se ponovno ujedinila na koncertu "Želim život": "Ona je ušla u povijest i ne samo sa zdravstvenog apekta nego i sa humanitarnog aspekta"

Zasad, u manje od 48 sati od početka natječaja, prijavu je ispunilo preko 100 fanova, a brojke prijavljenih na natječaj rastu rapidno iz minute u minutu te sam natječaj postaje viralan.

Pomama oko Biebera tako lagano dostiže svoj vrhunac pa će spektakl u Areni ove zime biti neizbježan i neizostavan. Međutim, iako je još dva mjeseca ostalo do velikog spektakla, neki su sve nestrpljiviji pa se bore za karte kreativnim pitanjima koje bi postavili Justinu kad bi ga slučajno sreli u prolazu...
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene