Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Toliko o usluzi

Bezobrazluk na 'entu': Nedužnu ženu iz hira izbacili iz aviona

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kada su vidjeli što si stjuard dopušta, ostali su se putnici solidarizirali s djevojkom i počeli glasno negodovati.

Tiana Fough, majka dvoje djece iz oregonskoga grada Greshama koja je u nedjelju iz Phoenixa trebala krenuti prema Portlandu, prisilno je u morala napustiti zrakoplov kompanije American Airlines jer, zamislite taj grijeh, nije čula što joj stjuard govori.

Pročitajte i ovo Ilustracija Incident u vrtiću Dijete od godinu i pol samo izišlo iz vrtića: "Dogodio se vrlo ozbiljan propust" Lufthansa avioni preusmjeravanje aviona Drama iznad BiH: Zrakoplov Lufthanse proglasio izvanredno stanje i prisilno sletio u Zagreb

"Doista nisam shvatila da se meni obraća. Ispred mene je bilo troje ljudi i uz to sam razgovarala s jednom gospođom. Stjuard se potom počeo derati, a kada sam se njegovoj kolegici požalila na njegov ton, vratio se i izbacio me iz zrakoplova", prepričala je tu epizodu Fough, koja se cijelo vrijeme pristojno ponašala i koja je od sramote i jada briznula u plač.

SKANDAL OKO OBJAVE PAPINOG PRIVATNOG PISMA 'Kako je moguće da je objavljeno?'

Da je tome uistinu bilo tako, svjedoči i video koji je pomoću mobitela zabilježio Bill Byrne, a koji otkriva da se dio putnika solidarizirao s nesretnom djevojkom, odnosno da su neki od njih svašta ružno izgovorili na račun kompanije.

Zanimljivo, nervozni se stjuard i njima počeo prijetiti da će ih izbaciti iz zrakoplova pa su ušutjeli, ali čini se da će njegov bezobrazluk svejedno kompaniju zasluženo skupo stajati.

Naime, unatoč tome što je sporni video do srijede misteriozno nestajao s društvenih mreža, sad su ga objavili gotovo svi veliki svjetski portali, a svoj su obol ružnom incidentu dali i internetski zafrkanti koji su prepravili reklamu te kompanije. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene