Obavijesti Video Pretražite Navigacija
korisno

Besplatan vodič "Kako trgovati cijenom dionica Tesle"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trenutna cijena dionice je oko 335 dolara.

Fortrade, za sve koji su zainteresirani naučiti kako trgovati cijenom dionica Tesle putem financijskih ugovora za razliku u cijeni (takozvani CFD-i) ili jednostavno žele proširiti svoje znanje i naučiti nešto novo iz suvremenog vida trgovanja, pripremio je besplatni vodič "Kako trgovati cijenom dionica Tesle". Vodič je prilagođen svim razinama znanja i možete ga preuzeti putem linka ispod poslije popunjavanja osnovnih podataka.

Pročitajte i ovo Elon Musk Tvornica evakuirana Ekstremni ljevičari upali u tvornicu Tesla, Musk tvrdi: "Ili su najgluplji ekoteroristi, ili samo pijuni loših namjera" Teslin robot - 1 Očevici ostali u šoku Strava u Teslinoj tvornici, robot napao inženjera: "Zario mu je metalne kandže u leđa i ruku, krvi je bilo posvuda"

Besplatan vodič "Kako trgovati cijenom dionica Tesle" preuzmite ovdje.

U petak navečer, 28. srpnja 2017, bio je važan trenutak za kompaniju Tesla Motors. Elon Musk CEO kompanije je predao ključeve svog prvog mainstream automobila, Modela 3, tridesetorici radnika kompanije.

Ovaj potez simbolizira prvi korak Teslinog preobražaja iz proizvođača luksuznih automobila u proizvođača za masovno tržište. Do sada, Tesla je proizvela samo 50 primjeraka Modela 3, od kojih je 20 korišteno za testiranje. Prema riječima CEO-a očekuje se da u kolovozu bude proizvedeno još 100 primjeraka ovog modela. Ako se sve bude razvijalo po planu proizvodnja bi trebala napredovati izuzetno brzo, obzirom da Tesla planira proizvesti 20,000 primjeraka Modela 3 u prosincu.

Početna cijena ovog automobila je 35,000$, što ga čini najjeftinijim modelom do sada. Ubrzanje od 0 do 96 kilometara na sat postiže za 5,6 sekundi, a maksimalnu brzinu koju može razviti je 210 kilometara na sat. Automatski pilot spada u dodatnu opremu i može se dokupiti za dodatnih 8,000$. Drugim riječima, unaprjeđivanjem softvera i automobil postaje samostalniji. Više od 500,000 ljudi je već uplatilo depozit od 1000$ kako bi rezervirali svoje mjesto u redu za dostavu koji će za mnoge trajati sve do 2019. Kada se sve zbroji, to je više od 500 miliona američkih dolara u depozitima i potencijalno više od 17,5 milijardi dolara prihoda za Teslu ako se uzme u obzir početna cijena modela od 35,000$.

Ipak, narednih nekoliko mjeseci Tesla će biti pod velikim pritiskom, obzirom da će automobilska industrija i Wall Street pomno pratiti da li je kompanija sposobna ispuniti preuzete obaveze i uspješno proizvesti model automobila za masovno tržište. Iako zadatak nije jednostavan, CEO kompanije je optimističan i uvjeren da će Tesla uspjeti ostvariti svoj prvi cilj do kraja godine, a to je tjedna proizvodnja od 5,000 automobila.

U srijedu, 2. kolovoza, Tesla će objaviti svoje kvartalne rezultate, a javnost će nastaviti pažljivo pratiti informacije o budućim proizvodnim planovima kompanije.

Besplatan vodič "Kako trgovati cijenom dionica Tesle" preuzmite ovdje.

Fortrade Ltd je autoriziran i reguliran u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.

Ugovori za razliku u cijeni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na financijski leverage i nose visoku razinu rizika za Vaš kapital jer cijene mogu brzo postati nepovoljne za Vas. Možete izgubiti sva sredstva, no ne više nego što imate na računu za trgovanje. Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i stoga morate biti sigurni da ste razumjeli rizike, a potražite i neovisan savjet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, tražbinu niti transakciju, glede bilo kojega financijskog instrumenta. Fortrade ne prihvaća bilo kakvu odgovornost za bilo kakvu uporabu ovih komentara niti za posljedice koje iz toga mogu proisteći. Ne daje se nikakvo uvjeravanje niti jamstvo za točnost ili potpunost ovih podataka. Slijedom toga, svaka osoba koja postupi prema njima, radi to u potpunosti na vlastiti rizik.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene