Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Na svijetu ima dobra'

Beskućnik po kiši tražio razbacane stvari i vratio ih žrtvi pljačke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Beskućnik u Oklahomi pronašao je ukradene stvari jedne žene, nazvao je i vratio ih, a njezin suprug fotografiju je objavio na društvenim mrežama.

Beskućnik u Oklahomi obradovao je jedan par kada je pronašao njezine stvari na ulicama Tulse, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Uhićenje policajca ubojice Problematična osoba Užas u trgovačkom centru u Tuzli: Policajac ubio ženu, pojavile se snimke uhićenja Hrvatica dala izjavu za RTV Slovenije Za RTV Slovenije Hrvatica izjavom s Pohorja pokorila internet: "Negdje je u šumi..."

Naime, provalnici su u četvrtak navečer u gradu Tulsa u američkoj saveznoj državi Oklahoma provalili u automobil jedne žene i ukrali sve što je u njemu bilo. Novčanik, iPad, iPhone, dokumenti s posla, identifikacijska karticu s posla... sve je ukradeno.

>> Beskućnik donirao 250 dolara crkvenom društvu

Ženu je uskoro nazvao jedan beskućnik koji joj je rekao da je pronašao dokumente na kojima je njezino ime.

'Ovaj beskućnik pronašao je mnogo ukradenih stvari moje supruge. Prikupio ih je na kiši te nas nazvao da dođemo po njih. Mislim da je to predivan čovjek', ispričao je na društvenoj mreži Reddit jedan korisnik.

Korisnici mreže komentirali su ovu priču i pitali korisnika je li beskućniku ponudio kakvu nagradu. 'Nije želio ništa zauzvrat. Dali smo mu 15 dolara, koliko smo u tom trenutku imali kod sebe i zahvalili mu na ljubaznosti. Divno se podsjetiti da na svijetu ima dobrote', napisao je muškarac.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene