Obavijesti Video Pretražite Navigacija
GRAĐANI UZVRAĆAJU UDARAC

NEVJEROJATNA PRIČA Zli klaunovi koji teroriziraju svijet dobili su neočekivanog suparnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pomahnitali klaunovi pojavili su se i u Sloveniji i BiH, a ostaje za vidjeti hoće li tamošnji stanovnici odgovoriti na klaunovsku prijetnju na jednak način kao Britanci.

Zapadni svijet već je nekoliko mjeseci pod čudnom opsadom - ljudi odjeveni u klaunove straše djecu, pljačkaju trgovine i izazivaju nerede. Sve je krenulo tijekom ljeta u SAD-u, a počelo je kao šala inspirirana horor filmovima kao što su "It" i "Killer Klowns from Outer Space".

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Insider Američki filmski junaci voze europske automobile Slika nije dostupna Panika kod Varaždina Maloljetnik maskiran u klauna sa sjekirom u ruci plašio vozače

No, uskoro su se u klaunove počeli maskirati i oni koji nisu znali povući granicu pa su na ulice su počeli izlaziti naoružani sjekirama, noževima, pa čak i motornim pilama, što je dovelo i do prvih uhićenja.

Iz SAD-a sve se potom preselilo i u Veliku Britaniju, a tamošnji su se klaunovi posebno okomili na djecu, koju su organizirano zastrašivali. Regionalni mediji zadnjih dana javljaju kako su se pomahnitali klaunovi pojavili i u Sloveniji i BiH.

Građani su se stoga odlučili organizirati te uzvratiti udarac, i to u istom tonu. Naime, BBC Cumbria javila je kako se protiv napasnih klaunova u toj regiji bori - Batman. Za sve je odgovorna tvrtka znakovitog naziva Cumbria Superheroes. Inače se bave dječjim rođendanima, ali sada suodlučili stati na kraj teroru klaunova.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene