Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nepoznata vozačica

FOTO Uživali pored bazena, a onda - trenutak panike!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijekom jednog tuluma, u bazenu je iznenadno završilo vozilo koje je sudjelovalo u prometnoj nereći, na cesti uz kuću u kojoj se održavala zabava.

Sasvim ležerna zabava uz bazen koju je vlasnik organizirao kako bi prijateljima pokazao svoj novo uređeni stambeni kompleks, bila je prekinuta nepozvanom gošćom. Na zabavu je doslovno upala vozačica džipa, 'parkiravši' svog limenog ljubimca pravo u bazen.

Pročitajte i ovo Ogrebali mu auto i ukrali tablice "treba te biti sram" VIDEO Amerikanac koji je zavolio Balkan u Zagrebu doživio šok: "Vjerovao sam da je Hrvatska bolja od toga" Varaždinske Toplice Oživljavali ga i liječnici Užas u toplicama: Spasilac na dnu bazena uočio tijelo i pokušao reanimirati muškarca, no nije mu bilo spasa

Kada su vidjeli da se vozilo približava posjedu, posjetitelji tuluma su uzmaknuli te nitko nije ozlijeđen. Incident se dogodio u subotu oko 18 sati, u gradu Lakewood u američkoj saveznoj državi Ohio, piše Daily News.

Prisutnima na sasvim ležernoj zabavi uz bazen, doslovno je upala nepozvana vozačica.

U trenutku kada je vozilo završilo u bazenu, ondje se kupalo troje ljudi. Srećom, nisu ozlijeđeni, a jedan je kupač uspio izvući i neozlijeđenu 46-godišnju vozačicu.

Još nije sasvim poznato kako se dogodila nesreća. 'Ona je doslovno upala na zabavu', rekao je lokalni vatrogasni šef Scott Gilman.

Vozilo je iz bazena marao izvlačiti kran, a vlasnik kuće kaže: 'Samo mi je drago da nitko nije stradao.'

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene