Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Koale prihajajo

'Australija diže ogradu na granici sa Slovenijom!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gle malog klokana kako stiže, Krapini nikad nije bio bliže.

Ukoliko uskoro s ponistre uz Šoltu ugledate i klokane, to vam je zato što Australija diže ogradu na granici sa Slovenijom! Ne, nismo poludjeli, već vam samo prenosimo što je svojim gledateljima nedavno i CNN.

Pročitajte i ovo Tuča u Sloveniji hladna fronta VIDEO Dijelove Slovenije poharala tuča, objavljena snimka kako se hladna fronta kreće prema Hrvatskoj Napad na svećenika u Sydneyju Istraga u tijeku Izbo biskupa zbog vjerskog ekstremizma, premijer hitno okuplja sigurnosne službe: "Mogu biti sretni što su živi..."

Fotografija gafa u režiji još jednog Amerikanca koji nije baš na domaćem teritoriju s geografijom postala je hit na Imguru s pola milijuna pregleda u manje od 24 sata, a u međuvremenu je netko duhovit odlučio malo  prepraviti kartu Europe pa najnovija kaže da se sada i Hrvatska nalazi odmah do države koje je svijetu, između ostalog, dala bumerange, klokane i Mozarta (nismo mogli odoljeti, op.a.).

 Greška je, naravno, stotine korisnika potaknula na zafrkanciju, pa savjetujemo da ispod objave pročitate koju šalu. Ima ih sjajnih. 

View post on imgur.com

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene