Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pokloni koji skupljaju prašinu

Australci ne vole neželjene poklone ispod bora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ispod božićnog drvca ponekad se nađu i neželjeni pokloni, a Australci tvrde da ispod svog bora obično nađu više od jednog nepotrebnog poklona, pokazalo je ispitivanje javnog mišljenja.

Anketa koju je naručio eBay otkrila je da su Australci potrošili 8,5 milijardi australskih dolara (7,5 milijardi američkih dolara) na poklone ovog Božića te da će pokloni u iznosu od najmanje jedne milijarde australskih dolara biti ostavljeni da skupljaju prašinu u ormaru, poklonjeni nekome drugome, zamijenjeni ili prodani.

Pročitajte i ovo Rezultati istrage o odronu - 2 Ljutiti građani Misterij odrona na Jakuševcu: "To je zlostavljanje, da pitam bilo koga u gradu tko bi se s nama mijenjao za tih 6000 kuna...'' Plastika - 3 Gomila se danima Novi problemi s otpadom na Jakuševcu: "Tomašević naglo ušuti kada treba reći o suradnji s Pripuzovim tvrtkama"

Među neželjenim poklonima je gotovo sve: od donjeg rublja, čarapa, kozmetike do seksualnih pomagala. Ranije istraživanje je pokazalo da će 825.000 poklona otići ravno u smeće u Australiji ovoga Božića. ( Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene