Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Spalio konkurenciju

Australac završio u zatvoru zbog obećanja o besplatnoj pizzi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nezaposleni Australac kojem je ponuđena doživotna besplatna pizza ako zapali pizzeriju suparnika, sud u Melbrourneu poslao je u četvrtak na trogodišnji boravak u zatvoru.

Frank Foschini (35) provalio je u srpnju 2005. u pizzeriju Papa John's, polio benzinom i zapalio lokal te primorao vlasnika na zatvaranje. Na sudu je rečeno da je Foschini od neimenovanog vlasnika pizzerije primio 800 australskih dolara (640 američkih dolara) u gotovini i obećanje o doživotnoj besplatnoj pizzi.

Pročitajte i ovo Policija - 1 Statistika Tko je prosječni hrvatski kriminalac, koje je dobi i zbog čega završi iza rešetaka? Policija - 1 Policija na terenu Akcija USKOK-a: U tijeku uhićenja i pretresi na području Zagreba, oglasio se Božinović

Sudac koji je odredio trogodišnju kaznu zatvora za palež, rekao je kako je iznenađen da nije ništa poduzeto protiv osobe koja je Foschinija platila. Izvan suda, vlasnik Papa John'sa John Yakub rekao je kako se nada da će njegova pizzeria ponovno otvoriti vrata jednog dana. 'Pokušavam nanovo početi', rekao je on. 'Financijski me ovo unazadilo za 10 do 15 godina'.  (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene