Obavijesti Video Pretražite Navigacija

ASJA PETERSEN, TRENERICA KOJA JE NAMUČILA VOJNIKE NATO SAVEZA VJEŽBA S DUBROVČANIMA

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nacionalni projekt Aktivna Hrvatska i ove će se godinu održati u Dubrovniku.

Focus point trening zahtjevna je metoda kojom je Asja Petersen dobro namučila vojnike NATO saveza i mnoge naše sportaše. Trening Aktivne Hrvatske na Lovrijencu održat će se u ponedjeljak, 26. lipnja u 18 sati, a u suradnji s Društvom prijatelja dubrovačke starine, Gradom Dubrovnikom, Turističkom zajednicom Grada te agencijom Brilliant Events.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna PROSLAVLJENI VATERPOLIST PAULO OBRADOVIĆ OSOBNI JE IZASLANIK PREDSJEDNICE RH NA AKTIVNOJ HRVATSKOJ U DUBROVNIKU Slika nije dostupna AKTIVIRAJTE VLASTITO DIJETE OVOG LJETA ZA ZDRAVIJE SUTRA

«Jako me veseli što ću s Dubrovčanima imati prilike odraditi trening na predivnoj povijesnoj utvrdi Lovrijenac. Pripremila sam zanimljiv trening, a kao i uvijek na prvom će mjestu biti zdravlje i briga o funkcionalnosti i pametnom kretanju. Pozivam sve da nam se pridruže i ovaj put u Aktivnoj Hrvatskoj!» - izjavila je Asja ususret dolasku u Dubrovnik.

Asja je vlasnica Studija Petersen od 2003. godine. Pokrenula je trend Pilates tehnike u Hrvatskoj. Bivša sportašica, zaljubljenik u prirodu i kretanje s više od 30 godina iskustva. Osmislila je Focus point tehniku vježbanja koja spaja sve najbolje elemente pilatesa, yoge i treninga snage. Na taj način svaki trening sadrži sve nužne elemente – mišićnu snagu, mobilnost zglobova, fleksibilnost mišića i tetiva te pravilan način disanja.

Projekt Aktivna Hrvatska održava se pod pokroviteljstvom Predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović, a generalni je partner projekta HEP. Za trening u Dubrovniku prijavite se putem službene stranice projekta www.aktivnahrvatska.hr. Svi vježbači dobit će HEP-ove majice, za osvježenje bočicu Mg Mivela vode vašeg srca. Nakon treninga kao poklon za trud vježbači će dobiti poklon paket partnera projekta. NIVEA daruje paket proizvoda za njegu tijela, OTP banka poklonit će šilterice i lopte. Vježbače očekuje i zdrav zalogaj od Omegola, kao i posebno iznenađenje Decathlona. Vježbači će dobiti i časopise Men's Health, Lijepa&Aktivna te primjerak Jutarnjeg lista. Partner projekta je Falkensteiner Hotel & Spa Iadera.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene