Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Još uvijek samo šala

Aplikacija koja služi kao grijač napitaka!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Aplikaciju koja podgrijava napitke osmislili su iz tvrtke Coffe Company. Sve je samo šala, ne preporuča se stavljanje bilo kakvih napitaka na iPad.

Zamislite ovaj scenarij: Vaša kava se ohladila, a vi ste jednostavno previše lijeni da bi se ustali iz stolice, otišli do mikrovalne pećnice te ju podgrijali. Ako imate novi iPad, moglo bi postojati rješenje za ovaj problem - HotPad.

Pročitajte i ovo Josipa Rimac na kavi s Milenkom Bašićem - 3 Samo opušteno Uhvatile ih kamere: Josipa Pleslić ispijala kavu s Milenkom Bašićem, suoptuženikom u aferi Vjetroelektrane Ivan Turudić i Josipa Rimac Puno otkrivaju "Di si radosti. Di si lipa": U javnost procurile poruke koje su razmjenjivali Ivan Turudić i Josipa Rimac

HotPad je jednostavna web aplikacija vašeg procesora i prikazuje virtualne toplinske zavojnice na svom zaslonu, gdje možete staviti kavu i držati ju toplom satima.

Naravno, sve je to šala i iz Applea svakako ne preporučuju  stavljanje bilo kojeg vrućeg pića na vaš iPad.

Aplikacija je izmišljena od strane šaljivdžija iz tvrtke Coffee Company. Sama aplikacija neće naštetiti vašem iPadu, ali stavljanje kave bi moglo, prenosi Mashable tech.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene