Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mitska bića

Nova teza katoličkog angelologa: Anđeli postoje, ali...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tvrdnju je iznio svećenik Lorenzo Lavatori i dodao da su nam anđeli potrebni više nego ikada u vrijeme kada su ostavljena "otvorena vrata" vragu.

Anđeli postoje, ali nemaju krila te su više poput krhotina svjetlosti, barem ako je vjerovati tvrdnjama angelologista, oca Renza Lavatorija, koji tvrdi da su ova nebeska bića ponovo u modi zahvaljujući New Age religiji.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Upoznate Marija Krila koja su nosile Victorijine anđelice izradio je - Hrvat Slika nije dostupna Moć terapije Upoznajte Nikolinu, studenticu koja će vam otkriti kakvu moć imaju konji

Doznajte kako irska mističarka vidi anđele u Hrvatskoj!

"Mislim da se u kršćanstvo događa ponovno otkriće anđela", rekao je Lavatori. Tvrdi da se anđele ne može toliko vidjeti koliko osjetiti njihovu prisutnost, piše Telegraph.

"Oni su poput sunčeve svjetlosti koja se na vas prelama preko kristalne vaze", objasnio je svećenik koji je sudjelovao u raspravi o anđeoskoj umjetnosti.

Lavaroti je i demonologist i tvrdi da su nam anđeli potrebni više nego ikada jer su povećana sekularizacija i materijalizam u društvu ostavili "otvorena vrata" vragu.

"Puno je više smetnji od strane đavolskih snaga. Zato i možete vidjeti redove ljudi u crkvenim uredima za egzorcizam", objasnio je i dodao kako misli da papa Franjo s pravom više govorio o vragu, nego o anđelima.

"Ali još je rano, doći će on i do anđela", zaključio je.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene