Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Opsjednuta 'gospođa Bunny'

Amerikanka uhićena jer ne može bez zečeva

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Žena opsjednuta zečevima, poznatija kao 'Gospođa Bunny', uhićena je i nakon što je prekršila sudsku zabranu koja joj je izričito zabranjivala približavanje zečevima unutar 100 metara.

Policiju je o kršenju sudske zabrane obavijestio zaposlenik hotela u gradu Portlandu, u američkoj saveznoj državi Oregon, nakon što je u sobi Miriam Sakewitz pronašao čak 16 zečeva. Sakewitz je još 2007. godine osuđena na uvjetnu kaznu zatvora u trajanju od pet godina, zbog incidenta, koji se dogodio u listopadu 2006. godine i u kojem je u njezinom stanu pronađeno i zaplijenjeno gotovo 250, što živih, što mrtvih zečeva.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Više od 80 motorista darivali djecu FOTO: Motozečevi u uskršnjoj vožnji gradom Slika nije dostupna Okrutna zabava Osuđen jer je zeca vukao za uši

Stotinjak mrtvih zečeva, Sakewitz je držala u zamrzivačima i frižiderima. U siječnju 2007. godine ta je žena provalila u ustanovu koja je zbrinula zečeve zaplijenjene u njezinom stanu te ih je većinu uspjela ukrasti nazad. Dva dana kasnije je uhićena, a policija je u njezinom automobilu pronašla osam živih i dva mrtva zeca. Policija je u utorak zaplijenila ranije spomenutih 16 zečeva, koje je Sakewitz držala u hotelskoj sobi, a nju su uhitili te će protiv nje biti ponesena prijava za zapostavljanje životinja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene