Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Štoooo?

Upozorenje - Nemojte se seksati s lijepim ženama!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan je visokopozicionirani vojni dužnosnik ispričao kako mu je u hotelu u Sankt Petersburgu prišla vrlo atraktivna plavuša u ranim 30-tima i čavrljala o tome kako voli britanske sportske automobile, što je bio njegov hobi.

Britanski obavještajci dobili su upozorenje da ne ulaze u intimne odnose s lijepim ženama u Rusiji i Kini jer bi mogle biti – špijunke.

Naime, u dokumentu koji je procurio u javnost, agentice FSB-a, ruske krovne obavještajne službe, sljednice KGB-a, mogle bi pokušati namamiti britanske špijune u krevet kako bi ih kasnije mogli ucjenjivati, piše Daily Mail.

KGB se takvim metodama puno koristio u vrijeme hladnog rata, a bile su uperene protiv onih za koje se sumnjalo da posjeduju vrijedne informacije. Primjerice, obavještajna agencija tadašnje Istočne Njemačke vrbovala bi mlade i zgodne muškarce koji bi zavodili tajnice važnih dužnosnika u Zapadnoj Njemačkoj.

Bili su prilično uvjerljivi pa je jedna Njemica odbijala prihvatiti činjenicu da joj je ljubavnik špijun tvrdeći: 'Ali on me je stvarno volio'.

Evo kako dosjetljivi britanski špijuni zaobilaze važan zakon!

Jedan je visokopozicionirani vojni dužnosnik ispričao kako mu je u hotelu u Sankt Petersburgu prišla vrlo atraktivna plavuša u ranim 30-tima i čavrljala o tome kako voli britanske sportske automobile, što je bio njegov hobi. To mu je bilo sumnjivo pa je samo kazao: 'Vrijeme je da idem na spavanje' i doslovce pobjegao.

Pročitajte i ovo Maria Zaharova poslala je poruku SAD-u Nisu zadovoljni Nakon američke pomoći Ukrajini oglasila se i Rusija: "Ovaj rat za njih će završiti ponižavajuće, kao u Vijetnamu" Ilustracija Afera Russian Gate Zastupnica u Europskom parlamentu optužena da je špijunirala za Rusiju: "Procurila su eksplicitna, detaljna izvješća rukovoditeljima FSB-a"

Poznati su slučajevi Ruskinje Katje Zatuliveter koja je 2010. optužena da je ruska špijunka i to nakon što je otkriveno da je imala aferu sa predsjednikom odbora za obranu britanskog parlamenta. Tom je prethodila deportacija desetak ruskih špijuna iz SAD-a među kojima je najpoznatija Anna Chapman koja je prije živjela u Londonu i udala se kako bi dobila britansku putovnicu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene