Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Adidas Gazelle

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
A ako i ti želiš svoju klasičarku s cool stilom, navrati do jednog od Shoosterovih dućana ili prosurfaj po webshopu. Predviđamo dugu, dugu vezu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna SHOOSTER Timberland Radford - rođen je novi klasik Slika nije dostupna Svi bulje u Andrassy i Dečaka!

Evo je, opet ne čuje alarm.

Haloooo! Moramo li svako jutro ovo prolaziti? Koliko ću puta morati slušati zvuk harfe u 5 ujutro i čekati da ga i ti registriraš?

Samo malo... mislim da vidim neko kretanje. Aleluja, živa je!

Ček. Opet snooze, ma bravo. Ako ovako nastavimo, taman stižemo na popodnevnu šihtu. Da nema susjedove djece, nikad ne bi izašli iz stana. Mali anđeli...

Prije nego uopće dođe sebi, već sam na njenim nogama. Idemo Aleksandra, treba raditi. Dok hodamo ulicom, gleda tko su svi ovi ljude i šta rade budni u 6 ujutro. Ovo nisu lica sretnih ljudi. Cijeli jedan svijet za koji nije ni znala da postoji. Ali čim zamiriše kava i krenu prve zrake sunce, sve polako počinje dobivati smisao. Ima nekog šarma uživati u ovom buđenju prije nego krene pravi kaos.

Da ne bude zabune. O Aleksandri mislim sve najbolje (namjerno je zovem punim imenom jer sam još malo ljuta zbog buđenja). Cura je inače sasvim ok. Prati trendove, ništa joj ne promiče. Ali kad su tenisice u pitanju, tu je već malo klasičar. Kako to znam? Ja sam Gazelle tenisica i adidasov sam klasik već 50-ak godina. Pratim u korak ovu vladaricu etera i ako je netko zaslužio da svako jutro korača laganim korakom, to je ona.

A ako i ti želiš svoju klasičarku s cool stilom, navrati do jednog od Shoosterovih dućana ili prosurfaj po webshopu. Predviđamo dugu, dugu vezu.

www.shooster.hr

Shooster
Zagreb
Arena centar
City Center one West
City Center one East
Ilica 22
TC Cvjetni

King Cross
Westgate

Rijeka
Adamićeva 17
ZTC Rijeka
Split
Mall of Split
City center one
PTC Joker
Pula
Portarata 8
Koprivnica
Zrinski trg 5
Karlovac
Stjepana Radića 21
Varaždin
Trg slobode 2
Osijek
Kapucinska 35
PTC Portanova
Slavonski Brod
City Colosseum
Poreč
Zagrebačka 2

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene