452223
452223
452223
452223
452223

Adidas Gazelle

  • , 03.10.2016., 10:51
  • Autor:
  • komentara

A ako i ti želiš svoju klasičarku s cool stilom, navrati do jednog od Shoosterovih dućana ili prosurfaj po webshopu. Predviđamo dugu, dugu vezu.

 
 
 
 
FOTO: Shooster.hr
FOTO: Shooster.hr

Evo je, opet ne čuje alarm.

Haloooo! Moramo li svako jutro ovo prolaziti? Koliko ću puta morati slušati zvuk harfe u 5 ujutro i čekati da ga i ti registriraš?

Samo malo... mislim da vidim neko kretanje. Aleluja, živa je!

Ček. Opet snooze, ma bravo. Ako ovako nastavimo, taman stižemo na popodnevnu šihtu. Da nema susjedove djece, nikad ne bi izašli iz stana. Mali anđeli...

Prije nego uopće dođe sebi, već sam na njenim nogama. Idemo Aleksandra, treba raditi. Dok hodamo ulicom, gleda tko su svi ovi ljude i šta rade budni u 6 ujutro. Ovo nisu lica sretnih ljudi. Cijeli jedan svijet za koji nije ni znala da postoji. Ali čim zamiriše kava i krenu prve zrake sunce, sve polako počinje dobivati smisao. Ima nekog šarma uživati u ovom buđenju prije nego krene pravi kaos.

Da ne bude zabune. O Aleksandri mislim sve najbolje (namjerno je zovem punim imenom jer sam još malo ljuta zbog buđenja). Cura je inače sasvim ok. Prati trendove, ništa joj ne promiče. Ali kad su tenisice u pitanju, tu je već malo klasičar. Kako to znam? Ja sam Gazelle tenisica i adidasov sam klasik već 50-ak godina. Pratim u korak ovu vladaricu etera i ako je netko zaslužio da svako jutro korača laganim korakom, to je ona.

A ako i ti želiš svoju klasičarku s cool stilom, navrati do jednog od Shoosterovih dućana ili prosurfaj po webshopu. Predviđamo dugu, dugu vezu.

Shooster
Zagreb
Arena centar
City Center one West
City Center one East
Ilica 22
TC Cvjetni

King Cross
Westgate

Rijeka
Adamićeva 17
ZTC Rijeka
Split
Mall of Split
City center one
PTC Joker
Pula
Portarata 8
Koprivnica
Zrinski trg 5
Karlovac
Stjepana Radića 21
Varaždin
Trg slobode 2
Osijek
Kapucinska 35
PTC Portanova
Slavonski Brod
City Colosseum
Poreč
Zagrebačka 2

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se