Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uskočite u školjku

A mislili ste da putovanje kroz WC školjku nije zabavno...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Japanci su organizirali još jednu bizarnu izložbu. Ljubitelji neobičnog ovaj su put ljudima omogućili putovanje kroz kanalizaciju, a sve kreće iz WC školjke. Pogledajte ovo neobično putovanje koje možete doživjeti za svega 60 kuna.

Putovanje kroz WC školjku može biti itekako zabavno, a posebno kada je ona velika čak 5 metara. 'Toalete i fekalije mnogi smatraju nečistim temama. To je nešto o čemu također možemo govoriti. Ovo je prilika da ljudi na to ne gledaju s gađenjem', kaže organizatorica izložbe Tami Sakamaki.

Pročitajte i ovo Snimke iz nuklearne elektrane u Fukushimi - 3 Japan FOTO Trinaest godina nakon potresa objavljene slike iz unutrašnjosti nuklearne elektrane Prevrnuti tanker kod obale Japana VIDEO Prevrnuo se tanker, u pomoć poslani zrakoplovi i brodovi: Dio mornara nestao

Posjetitelji stave kape u obliku izmeta i na zabavan način zarone u svijet WC-a. Pred njima je simulirano putovanje u kanalizaciju.

Rajko Ostojić prošao kroz debelo crijevo!

Ovo je upoznavanje s tjelesnim funkcijama, ali i kanalizacijskom mrežom koja sprječava širenje zaraznih bolesti. 'Nemamo se baš priliku upoznati s nečistoćama iz kanalizacije. Zanimljivo iskustvo koje treba svatko iskusiti', kaže jedna posjetiteljica.

A probati se može za svega 60 kuna. Jeftino putovanje koje se sigurno ne zaboravlja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene