Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Onako, radi gušta

85-godišnja prabaka majstorski ulovila 385 kg tešku sabljarku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prabaka iz Australije upecala je nešto što za rukom ne polazi niti profesionalnim ribičima - 385 kilograma tešku sabljarku.

Connie Laurie mega sabljarku uhvatila je tijekom odmora u priobalju Queenslanda prošle srijede. Ta gorljiva ribička entuzijastica zagrijavala se loveći sitniju ribu kao mamac, no čim je krenula loviti veći plijen, udicu joj je zagrizla najbrža morska riba, a u njezinom slučaju vjerojatno i jedna od najtežih svoje vrste.

Pročitajte i ovo Komemoracija za žrtve brutalnog napada u Sydneyju Ubijeno šest osoba Napadač iz Sydneyja ciljao je žene: "Snimke govore same za sebe" Muškarac je stao pred napadača u Sydneyju Poznat policiji Napadač iz Sydneyja imao mentalnih problema, u trgovačkom centru ubio pet žena i zaštitara

'Samo dvaput me je pridigla iz stolice dok je pokušavala pobjeći, ali sam je uspjela dovući sve do pozadine broda, prije nego li smo je pustili nazad u more', ispričala je Laurie.

'Čitav život sam htjela učiniti takvo nešto, otići u ribolov i uhvatiti nešto veliko. I dobila sam što sam tražila. To mi je uljepšalo odmor', rekla je na kraju Laurie. Predsjednik ribičkog kluba Lizard Island Game Fish Club u Australiji čestitao je vremešnoj Laurie, a njezin pothvat nazvao čudesnim.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene