450884
450884
450884
450884
450884

50€ za trgovanje dionicama BMW-a, besplatno za sve čitatelje!

Od 11. veljače ove godine do danas, cijena dionica kompanije BMW porasla je čak 15,4% i za to vrijeme BMW ostaje jedan od najboljih proizvođača automobila na svijetu.

 
 
 
 
50€ za trgovanje dionicama BMW-a, besplatno za sve čitatelje! (Foto: PR)
50€ za trgovanje dionicama BMW-a, besplatno za sve čitatelje! (Foto: PR)

50€ za trgovanje dionicama BMW-a, besplatno za sve čitatelje! (Foto: PR)Fortrade, svim čitateljima Dnevnika, daje besplatnih 50€ za trgovanje cijenom dionica BMW-a na svjetskoj burzi.

Besplatnih 50 EURA za trgovanje možete preuzeti ovdje.

Novi modeli na električni pogon

50€ za trgovanje dionicama BMW-a, besplatno za sve čitatelje! (Foto: PR)

S obzirom da segment električnih vozila i konkurencija postaju sve jači, BMW nastoji ubrzati stvari i na tom polju širenjem svoje ponude vozila. Pored i3, modela koji je planiran za 2018. godinu, novi električni modeli uključuju još i Mini, seriju 3 i X4 SUV.

Zahvaljujući njima, kompanija u prvoj polovici ove godine bilježi rast prodaje električnih vozila za 87%. Prodaja kompaktnog modela X1 SUV porasla je za 62%. Također, Agencija za zaštitu životne sredine SAD-a je, poslije opsežnog ispitivanja, u kolovozu, odobrila distribuciju novog modela (BMW AG) na njihovom tržištu.

Besplatnih 50 EURA za trgovanje cijenom dionica BMW-a možete preuzeti ovdje.

Rolls Royce Vision Next 100

50€ za trgovanje dionicama BMW-a, besplatno za sve čitatelje! (Foto: PR)

Očekivanja su velika i od prodaje vozila Rolls-Royce, koji je u vlasništvu kompanije BMW. Slično kao i za sâm BMW, predstavljen je futuristički koncept vozila - Vision Next 100. Taj bi model trebao biti izrazito velik, kako bi izvana podsjećao na jahtu, a da iznutra bude ispunjen luksuzom koji je teško i zamisliti.

Besplatnih 50 EURA za trgovanje cijenom dionica BMW-a možete preuzeti ovdje.

Poslovni rezultati BMW-a

50€ za trgovanje dionicama BMW-a, besplatno za sve čitatelje! (Foto: PR)

Financijski gledano, kompanija BMW stoji sve bolje. Ranije ove godine, objavljeno je da se trend, po prodaji vozila rekordne 2015. godine, nastavlja i u ovoj. Prodaja raste iz kvartala u kvartal.

U drugom kvartalu je zarada od prodaje, u odnosu na isti kvartal prethodne godine, porasla sa 2,53 na 2,73 milijarde eura, iliti 8%. Za ovu godinu, očekuje se prihod od prodaje od 93,92 milijarde eura što je više za 1,3% u odnosu na prethodnu.

Besplatnih 50 EURA za trgovanje cijenom dionica BMW-a možete preuzeti ovdje.

Fortrade Ltd je autoriziran i reguliran u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.

Ugovori za razliku u cijeni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na financijski leverage i nose visoku razinu rizika za Vaš kapital jer cijene mogu brzo postati nepovoljne za Vas. Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i stoga morate biti sigurni da ste razumjeli rizike, a potražite i neovisan savjet.

Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, tražbinu niti transakciju, glede bilo kojega financijskog instrumenta. Gubici mogu nadmašiti Vaše depozite i od Vas bi se mogle očekivati dodatne uplate. Fortrade ne prihvaća bilo kakvu odgovornost za bilo kakvu uporabu ovih komentara niti za posljedice koje iz toga mogu proisteći.

Ne daje se nikakvo uvjeravanje niti jamstvo za točnost ili potpunost ovih podataka. Slijedom toga, svaka osoba koja postupi prema njima, radi to u potpunosti na vlastiti rizik.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se