Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nevjerojatno

16-godišnji mačak preživio pad s 20. kata - neozlijeđen!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vlasnik 16-godišnjeg mačka Gloucestera ima i više nego dobar razlog reći da ima najsretniju mačku na svijetu.

Mačak je pao s prozora jednog apartmana na 20. katu nebodera na njujorškom Upper West Sideu. Ne samo da je ostao živ, već je proša praktički bez ogrebotine. 

Pročitajte i ovo Spašavanje Jezerski vrh - 4 Kobno planinarenje Detalji stravične nesreće u Albaniji: Poginula hrvatska znanstvenica, 10 sati trajala je akcija spašavanja preostalih planinara Buknuo neboder u ruskom gradu Tveru Nevjerojatno VIDEO Dramatične scene iz Rusije: Buknuo požar u neboderu, vatra ga progutala u minuti

'Nije okrznuo ni zube niti slomio neku kost', kazao je za New York Post njegov presretan vlasnik, 44-godišnji Barry Myers.

'Inače ga skraćeno zovem 'G', no sada će biti Super G. Ili Miracle G', dodao je Barry, a s novim nadimkom se složio i Richard Fried, Gloucesterov veterinar. 'Sretan je što je uopće živ. Mnoge mačke ne bi ni preživjele pad ili bi zadobile ozbiljne ozljede. On je zaista čudo'.

Prije nego su on, njegova supruga i 5-godišnji sin otišli na vikend, g. Myers je ostavio nekoliko centimetara odškrinut prozor. Nije ni sanjao da bi se 'G' tuda uopće mogao provući.

'Sad se užasno grizem što sam odškrinuo prozor', kazao je Njujorčanin te dodao kako ih je alarmirala žena koja je došla nahraniti mačka. Nije je naime, došao pozdraviti čim je ušla u stan kao što to obično čini. Nakon što je pretražila cijeli stan, siterica je požurila dolje. Tamo je zatekla vratara i jednog stanara koji su pronašli besvijesnog mačka. Brzo ga je odvela veterinaru i sve je srećom, dobro završilo.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene