Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Život piše drame

10 "tragedija" koje nas dovode do ludila, ali to nikada nećemo priznati

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Život piše drame. Najbolje to svjedoče "velike tragedije" s kojima se svakodnevno susrećemo, no o njima ne bismo pričali ni pod koju cijenu.

Izdvojili smo nekoliko situacija u kojima smo se svi bar jednom našli, no zato o njima šutimo kao zaliveni.

Pročitajte i ovo Ilustracija Uhvatili ih policija i USKOK Zatvorski službenik u zatvor prokrijumčario mobitel i steroide: U svemu sudjelovale četiri osobe, za jednom se još traga Ilustracija Policajac odbio Načelnik policije tražio od policajca da s mobitela izbriše dokaze o njegovom dopisivanju s osumnjičenikom

1. Strah koji osjetimo kad nakon četiri sata provedenih u kući i bezbroj skinutih aplikacija shvatimo da smo na mobitelu zaboravili uključiti wireless.

2. Panika koju osjetimo kad se primimo za džepove hlača i ne možemo napipati mobitel.

3. Osjećaj kako smo prevareni kad na internetu potražimo tekst pjesme i shvatimo da već šest mjeseci pjevamo potpune besmislice.

4. Tuga koja nas obuzme kad se ranije probudimo i na mobitelu pogledamo koliko još vremena možemo spavati samo da bi otkrili da će alarm zazvoniti za minutu.

5. Panika koja nas uhvati kad shvatimo da je blagajnica u supermarketu već počela skenirati proizvode sljedeće mušterije, a mi još nismo stavili sve stvari u vrećicu.

6. Tjeskoba koju osjetimo kad je naš red za narudžbu u restoranu brze prehrane, a još nismo odlučili što želimo jesti.

7. Nelagoda koja nas prožme kad iza nas stoji policajac, iako nismo ništa skrivili.

8. Ljutnja koju osjetimo kad guglamo lika iz serije koju još nismo pogledali do kraja, a Googleova opcija "autocomplete" nas obavijesti da je lik umro.

9. Tuga koju osjećamo kad s prijateljima gledamo nama omiljeni film, a oni ne obraćaju pozornost i ne pokazuju nikakvu reakciju u ključnim scenama.

10. Usamljenost koja nas zahvati kad zaboravimo ponijeti mobitel u kupaonicu pa čitamo deklaraciju na šamponu.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene