Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tema dana

Zašto premijerka traži utvrđivanje vlasništva u medijima?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Danas se održala sjednica Vijeća za nacionalnu sigurnost kako bi se ispitale sve indicije o ulasku sumnjivog kapitala u vlasništvo nekih medija.

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA TEMU DANA NA FACEBOOKU, TWITTERU i BLOG.hr-u, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI I U DNEVNIKU NOVE TV U 19:15.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna napokon se dogovorili Luftaju se Banski dvori, stigao Milanović: Počela sjednica Vijeća za nacionalnu sigurnost Andrej Plenković SASTANAK VRHA HDZ-A Plenković o sjednici VNS-a i Milanovićevom prijedlogu: "Nije to trakavica, ima još stvari oko kojih se moramo dogovoriti"

Danas se održala sjednica Vijeća za nacionalnu sigurnost kako bi se ispitale sve indicije o ulasku sumnjivog kapitala u vlasništvo nekih medija.

'Mi u ovom velikom i važnom procesu koji zovemo 'čišćenje vlastite kuće', ne možemo taj posao borbe protiv kriminala i borbe protiv korupcije obaviti do kraja uspješno ako nismo potpuno na čistu tko, odnosno čiji je kapital u pojedinim medijima i ima li istine u nekim indicijama oko toga da je u neke medije, odnosno vlasništvo, ušao vrlo sumnjivi kapital', rekla je Kosor najavljujući sjednicu nakon koje nije bilo izjava za medije..

Premijerka nije spominjala pojedinačno ni jedan medij, no kazala je kako ima različitih indicija o tome, i da ono što je vrlo zabrinjavajuće, ima nekih indicija o kapitalu iz krim miljea.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene