Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tema dana

Zašto je Rijeka uspješna u Europi, a Dinamo nije?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dinamo je kolo prije kraja natjecanja po skupinama Europske lige ostao bez šanse za prolazak, dok je Rijeka još u igri.

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA FACEBOOKU I TWITTERU, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI!

Pročitajte i ovo Podizanje brane u Hrvatskoj Kostajnici Vodostaj u stalnome rastu VIDEO Pripreme za obranu od poplave u Hrvatskoj Kostajnici: "Napokon i mi imamo branu" Domagoj Mikić i Željko Cvrtila - 2 izbori u Dinamu Stručnjak za sigurnost o okupljanju Boysa: "Vjerojatno se nitko nije htio zamarati s policijom"

Nogometaši Rijeke novom su pobjedom u Europskoj ligi oduševili domaću nogometnu javnost. Pobjedom protiv Standarda iz Liega došli su do sedmog boda u skupini te tako ostali u igri za 16-inu finala Europske lige što bi značilo prezimljavanje u Europi.

Neće Rijeci biti lako doći do toga, jer moraju u gostima u posljednjem kolu pobijediti aktualnog osvajača ovog natjecanja – Sevillu.

No, s druge strane zagrebački je Dinamo ostao bez svih šansi kolo prije kraja. Zanimljivo, ako Rijeka uspije pobijediti Sevillu, ostvarit će ono što Dinamo sanja već dugih 45 godina – proljeće u Europi. Hrvatski prvak nikako ne može ostvariti neki uspjeh u Europi, a da stvar bude gore zasad su upisali rekordnih 16 poraza u Europskoj ligi, najviše od svih klubova otkad je ovog natjecanja.

Zašto je Rijeka uspješna u Europi, a Dinamo nije?
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene