Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Za što sve koristite pauzu tijekom radnoga vremena?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Većina pušača se svoje navike pušenja ne odriče ni na radnom mjesto. No, dok jedni idu na 'čik pauzu', drugi ipak više vole svoju pauzu provesti u druženju s kolegama ili surfajući internetom.

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA FACEBOOKU I TWITTERU, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI!

Portal MojPosao proveo je istraživanje koje je pokazalo da se većina pušača, njih čak 94 posto ne odriče svoje navike ni na poslu, a čak 45 posto ih smatra da pušenje tijekom radnog vremena ne utječe na njihovu produktivnost.

>> Hrvati i pušenje na poslu: Iznenađuju li vas podaci?

Pročitajte i ovo Ilustracija Visoke kazne Talijanski grad uveo novo pravilo: Pušenje samo na udaljenosti od pet metara od drugih Rad trgovina i šoping-centara na izborni dan Planirajte kupovinu Detaljno radno vrijeme trgovina i šoping-centara na dan izbora

Ako se pita nepušače, najviše njih, 42 posto, ih smatra da cigareta ipak smanjuje produktivnost njihovih kolega. Zanimljiv je i podatak da žene troše manje vremena na cigaretu od muških kolega, dok kolege osuđuju tećinu pušača zbog uživanja u nikotinu.

Polovica ispitanika koji ne puše su kazala da uzimaju pauze do 15 minuta, a najčešće ih provedu u druženju s kolegama unutar tvrtke, zatim surfajući internetom te u druženju s kolega,a u uredu. Samo 10 posto nepušača izlazi s kolegama pušačima na pauzu.

Za što vi sve koristite pauzu tijekom radnoga vremena?

 
DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene