Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Počelo suđenje

Treba li sud štititi ugled klijenata i svjedoka u procesu za elitnu prostituciju?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Suđenje okrivljenima za organiziranje elitne prostitucije, koje je počelo danas pred Općinskim kaznenim sudom, obuhvaća imena brojnih javnih osoba.

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA TEMU DANA NA FACEBOOKU, TWITTERU i BLOG.hr-u, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI I U DNEVNIKU NOVE TV U 19:15.

Pročitajte i ovo Ilustracija braća Panić FOTO Zgodnim maserkama obećavali zaradu 100 eura na dan: Vučićeva kumčad na policijskoj tjeralici zbog prostitucije, pobjegli u Hrvatsku Aleksandar Vučić Braća Panić FOTO Vučićevu kumčad traži policija, oni pobjegli u Hrvatsku! Objavili snimke iz noćnog provoda u Zagrebu

Podsjetimo, postupak se vodi protiv navodnog organizatora, 61-godišnjeg fizioterapeuta N.P, te 24-godišnje S.S. i 23-godišnje M.T.K. koje se sumnjiči da su pružale seksualne usluge, ali i podvodile ostale djevojke.

Fizioterapeut se sumnjiči da je od ožujka 2010. do lipnja 2011. godine s više ženskih osoba dogovorio da će im on pronalaziti klijente kojima će pružati seksualne usluge uz naplatu. Tužiteljstvo će za 61-godišnjaka zatražiti 2-godišnju zatvorsku kaznu i oduzimanje oko 100.000 nezakonito stečenih kuna.

Kao pružateljice usluga u ovom slučaju spominju se poznate starlete, manekenke i pjevačice u usponu koje su usluge naplaćivale od 500 do 3.500 eura, ovisno o željama klijenata - sportaša, političara, liječnika i poduzetnika.

Odvjetnik optuženog fizioterapeuta najavio je kako će među 30-ak svjedoka koje će pozvati biti i neki ministri iz Vlade, gradonačelnici i sportaši, a sudac je danas donio odluku o isključivanju javnosti s rasprava.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene