Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tema dana

Tko je u pravu, Crkva ili Grubišić?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Politička aktivnost don Ivana Grubišića ipak nije prošla bez posljedica.

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA TEMU DANA NA FACEBOOKU, TWITTERU i BLOG.hr-u, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI I U DNEVNIKU NOVE TV U 19:15 SATI.

Pročitajte i ovo Podaci - 1 Brzina interneta Hrvatski Telekom mora platiti 5,9 milijuna eura: "Određivanje ovakve drakonske kazne je izvan svakog razumnog okvira" Ilustracija Rutinska kontrola Zaustavila ga policija, a nakon provjere oduzeli mu auto i ispisali ogromnu kaznu

Splitsko-makarski nadbiskup monsinjor Marin Barišić proglasio je kaznu don Ivanu Grubišiću prema kojoj mu je zabranjeno ispovijedati, propovijedati i slaviti Misu, a ne smije ni nositi svećenička odijela.

Barišić je rekao da je kazna obustave – suspenzije čina vlasti Svetoga reda don Ivanu Grubišiću posljedica aktivnog sudjelovanja u politici, neprilično ponašanje svećeničkom pozivu i ustrajnog neposluha Ordinariju.

Barišić je rekao kako kaznu izriče žalosna srca sa željom da mu kazna bude učinkovit lijek odustajanja od stavova suprotnih crkvenim zakonima.

Kakvo je vaše mišljenje, tko je u pravu, Crkva ili don Ivan Grubišić?

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene