Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tema dana

Tko će biti novi predsjednik HDZ-a?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Broj protukandidata Jadranki Kosor sve se više povećava i sve je više zainteresiranih da preuzmo kormilo Hrvatske demokratske zajednice.

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA TEMU DANA NA FACEBOOKU, TWITTERU i BLOG.hr-u, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI I U DNEVNIKU NOVE TV U 19:15 SATI.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković u stožeru HDZ-a Objava nakon rezultata Oglasio se Plenković: "Uskoro ćete saznati s kim ćemo imati većinu" Andrej Plenković i Peđa Grbin Rijeke pravde slavile u dvije HDZ nije pobijedio u samo dvije izborne jedinice, pogledajte u kojima je izgubio

Tako je sada u utrci za predsjednika HDZ-a četvero ljudi. Jadranka Kosor na čelu je HDZ-a od srpnja 2009. godine, a tu funkciju i dalje bi željela obnašati.

Sadašnji zamjenik predsjednice HDZ, Darko Milinović, danas će Predsjedništvo HDZ-a obavijestiti o svojoj kandidaturi za čelnu poziciju u stranci. Domagoj MIlošević pismenim je putem obavijestio je Predsjendištvo HDZ-a o svojoj kandidaturi na unutarstranačkim izborima. Svoju kandidaturu, iako neslužbeno, najavio je i Tomislav Karamarko.

Što Vi mislite, tko bi bolje obnašao funkciju predsjednika HDZ-a, odnosno, tko ima veće šanse da sjedne na čelno mjesto stranke?

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene