Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tema dana

Što mislite o reakciji članova Vlade na pitanja o Sanaderu?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivšeg premijera i šefa HDZ-a Ivu Sanadera danas u Remetincu ispitati će USKOK-ova tužiteljica. Njegovi bivši suradnici o tome nisu željeli razgovarati.

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA TEMU DANA NA FACEBOOKU, TWITTERU i BLOG.hr-u, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI I U DNEVNIKU NOVE TV U 19:15.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković sjednica Vlade Plenković: "U ponedjeljak nam sjeda 162 milijuna eura, a zatražit ćemo još 822 milijuna eura" Ilustracija od utorka Loše vijesti za vozače, poskupljuje gorivo: Ovo su nove cijene

Dojučerašnji suradnici Ive Sanadera nisu željeli reći niti jednu riječ o njegovom očitovanju pred USKOK-om. Na pitanja boje li se da će Sanader prebaciti krivnju na druge članove Vlade, hoće li otkriti nova imena upletena u malverzacije i hoće li se braniti blaćenjem kolega iz HDZ-a, samo su odmahivali rukom, govorili da nemaju komentara i prolazili.

Zbog čega vrh državne politike ne želi komentirati slučaj bivšeg premijera osumnjičenog za nekoliko korupcijskih afera, za zlouporabe premijerskog položaja i ovlasti, udruživanje radi počinjenja kaznenog djela te primanje mita?

Ivo Sanader u ponedjeljak je izručen hrvatskim vlastima, nakon što je u austrijskom zatvoru proveo sedam mjeseci. Danas će se očitovati u slučaju Fimi medija, a njegovo odvjetnički tim najavljuje aktivnu borbu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene