Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tema dana

Što mislite o naređenju ministrice Holy da se ponedjeljkom u restoranu ministarstva jede samo vegetarijanska hrana?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svakog ponedjeljka u Ministarstvu zaštite okoliša i prirode na meniju je samo vegetarijanska hrana. Naredba je to ministrice Mirele Holy.

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA TEMU DANA NA FACEBOOKU, TWITTERU i BLOG.hr-u, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Što mislite o Milanovićevoj obrani Čačićevog kadroviranja? Slika nije dostupna Tema dana Nakon svega, što mislite o slučaju Holy?

'Zeleni ponedjeljak', dan kada se u Ministarstvu zaštite okoliša i prirode jede samo vegetarijanska hrana, inicijativa je Prijatelja životinja koju je ministrica Mirela Holy rado prihvatila.

Ona, kaže, nije vegetarijanka ali joj se svidjela gesta kojom se želi potaknuti na razmišljanje o okolišu. Poslala je dopis i drugim ministarstvima te ih pozvala da i oni uvedu 'zeleni', odnosno bezmesni ponedjeljka što se nekim kolegama ministrima nije svidjelo.

'Među glavnim razlozima za pridruživanje ovoj inicijativi je činjenica da značajno onečišćenje okoliša dolazi iz stočarske industrije te je upravo ta industrija među najvećim generatorima stakleničkih plinova koji direktno utječu na klimatske promjene', piše na službenim stranicama Ministarstva zaštite okoliša i prirode.

Što mislite o naređenju ministrice Holy  da se ponedjeljkom u restoranu ministarstva jede samo vegetarijanska hrana?

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene