Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Što mislite o najavi velikih prosvjeda sindikata?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najnovije smanjenje plaća državnim i javnim službenicima sindikatima predstavlja kap koja je prelila čašu. Najavili su masovne prosvjede.

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA FACEBOOKU I TWITTERU, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI!

Pročitajte i ovo Nastavak prosvjeda poljoprivrednika Nezadovoljni europskom politikom Prosvjednici blokirali centar Bruxellesa: Europski birokrati gnjev poljoprivrednika mogu vidjeti, čuti, ali i namirisati Prosvjednici u Madridu Nezadovoljstvo Tisuće prosvjednika na ulicama Madrida, protive se sporazumu s Kataloncima: "Premijer je marioneta"

Sindikati ističku kako imaju plan, koji će u konačnici dovesti do rušenja Vlade. Na nove mjere štednje prvo će ipak reagirati hodogramom koji kreće od velikog sindikalnog štrajka, s ciljem osporavanja Vladine odluke o smanjenju plaća državnim i javnim službenicima.

>> Sindikati idu u masovne prosvjede!

Građane namjeravaju pozvati da u prosvjedima izraze nezadovoljstvo sadašnjim načinom vladanja te da aktualnu vlast ne podrže na lokalnim izborima.

Sindikati tvrde kako je politika Vlade potpuno promašena te kako se 'Plan 21' ne ostvaruje. što vi mislite o najavi velikih sindikalnih prosvjeda?

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene