Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Što mislite o Milanovićevoj obrani Čačićevog kadroviranja?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zoran Milanović danas je ponovno stao u u obranu Radimira Čačića.

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA TEMU DANA NA FACEBOOKU, TWITTERU i BLOG.hr-u, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović Nije prvi put Milanović izazvao diplomatski skandal, pozvali hrvatsku veleposlanicu: "Duboko smo razočarani" Premijer Andrej Plenković, Gordan Jandroković i predsjednik Zoran Milanović na obilježavanju obljetnice Bljeska - 1 Na obilježavanju Bljeska FOTO Pogledajte kako je prošao susret Plenkovića i Milanovića

Milanović je rekao kako je pritisak medija prevelik te da se ovdje radi o političkom kadroviranju, a ne uhlebljivanju. Dodao je i kako ovaj slučaj nije isti kao onaj s Mirelom Holy te da ne može vjerovati da se Holy s pričom o pritiscima javila tek sada, a imala je, kako je rekao, najveću autonomiju od svih ministara.

Holy je pak danas rekla da je premijera obavijestila o Čačićevim pritiscima i prijetnjama. Kazala je kako je Milanovću rekla da se na nju i njezinog pomoćnika Davora Škrleca vrši pritisak u vezi postavljanja HNS-ovca Josipa Jambrača na mjesto zamjenika direktora Fonda za zaštitu okoliša.   

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene