Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tema dana

Što mislite o izbacivanju Jadranke Kosor iz HDZ-a?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon 18 godina, tijekom kojih je u stranci obavljala razne dužnosti, Jadranka Kosor je iz HDZ-a jednoglasnom odlukom Visokog suda časti izbačena.

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA FACEBOOKU I TWITTERU, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI!

Pročitajte i ovo Plenković na TikToku "Je l' bilo ok?" VIDEO Pokazao par trikova, pokušao biti kul i šaljiv: Plenković postao tiktoker, njegov prvi video morate pogledati Preminuo Ivo Jelić Ivo Jelić Preminuo bivši saborski zastupnik i prvi predsjednik HDZ-a u Dubrovniku

Jadranka Kosor je u HDZ-u bila od 1995. godine, nakon odlaska Ive Sanadera postala je predsjednicom stranke, a danas je jednoglasnom odlukom Visokog suda časti iz nje izbačena.

Kao razlozi su navedeni njezini javni istupi koji su nanijeli veliku štetu stranci, nedolasci na sjednice stranačkih tijela te navodna nezavisna kandidatura za Europski parlament.

>> VIDEO Jadranka Kosor IZBAČENA iz HDZ-a!

Kosor tvrdi da je u stegovnom postupku protiv nje prekršen stranački statut, čitavu je proceduru nazvala šlamperajem te nije željela prisustvovati donošenju odluke o izbacivanju, no predsjednik Visokog suda Florijan Boras njezinu tvrdnju demantira i sve prigovore ocjenjuje 'promašenima'.

Inače, dok je ona vodila stranku, iz HDZ-a je 'izletio' Ivo Sanader, a u HDZ se vratio trenutni predsjednik Tomislav Karamarko.

Što mislite o izbacivanju Jadranke Kosor iz HDZ-a?

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene