Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Što mislite o imenovanju osobe s optužnicom?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na čelo Fonda za zaštitu okoliša imenovana je osoba protiv koje postoji optužnica.

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA TEMU DANA NA FACEBOOKU, TWITTERU i BLOG.hr-u, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nije joj prvi put... Ovo su svi propusti ministrice Holy Slika nije dostupna Podignuta optužnica Holy: Protiv Kalambure su prijavu podnijele osobe u čijim nečasnim radnjama nije htjela sudjelovati

Nova šefica navedenog Fonda je Sanja Kalambura, koja kaže kako je optužnicu protiv nje podnio bivši šef Fonda za zaštitu okoliša, Vinko Mladineo. Kalambura tvrdi kako je 2007. godine zbog mobbinga u Fondu dobila i otkaz te da je za to najzaslužniji upravo Mladineo.

>> Holy: Protiv Kalambure su prijavu podnijele osobe u čijim nečasnim radnjama nije htjela sudjelovati

Danas je ministrica zaštite okoliša i prirode Mirela Holy rekla kako su kaznenu prijavu protiv Kalambure podnijele osobe iz Fonda u čijim nečasnim radnjama nije htjela sudjelovati. Dodala je i kako je prof. dr. Sanja Kalambura, koja je imenovana direktoricom Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost na današnjoj sjednici Vlade, izabrana 'temeljem javnog natječaja koji je proveo Upravni odbor Fonda. Na tom natječaju, istaknula je Holy, Kalambura je prikupila najveći broj bodova.

Njezin odvjetnik, Stjepan Vokić, rekao je medijima kako će DORH vjerojatno povući optužnicu protiv njegove klijentice, zbog njezine neosnovanosti i jer je bila rezultat unutarnjih sukoba u Fondu.

Kakvo je vaše mišljenje o imenovanju osobe s aktivnom optužnicom na istaknutu poziciju, kao što je čelno mjesto jednog Fonda?

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene