Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tema dana

Što biste učinili da vidite crnu udovicu?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U zadarskoj bolnici hospitalizirana je prva ovogodišnja žrtva otrovnog pauka crne udovice.

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA TEMU DANA NA FACEBOOKU, TWITTERU i BLOG.hr-u, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Tema dana Kako vam se sviđaju rješenja za nove registarske tablice? Slika nije dostupna Odnos Markov Trg-Pantovčak Predsjednica je istodobno tražila ostavku premijera i sazivanje sjednice vlade. Što mislite o tome?

Mlađu ženu s biogradskog područja pauk je ubo prije desetak dana u nogu nakon što se vratila iz polja. Pauk se nalazio u povrću kojeg je ubrala u polju kod Vranskog jezera. Nakon uboda kod ove su žene nastupili nesnosni bolovi koje žrtve inače opisuju kao najjače moguće.

Iako je odmah dobila terapiju u zadarskoj Općoj bolnici žena je ubrzo umrla. U bolnici ističu da imaju svega još nekoliko seruma protiv otrova crne udovice, a koji se, kako je rečeno, kod nas više ne proizvodi.

Kako biste vi reagirali da vidite crnu udovicu?

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene