Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neobično toplo

Odgovara li vam proljeće usred zime?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Neuobičajene temperature za ovo doba godine iznenadile su mnoge građane. Prosinac je u Splitu bio najtopliji od početka službenih mjerenja.

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA FACEBOOKU I TWITTERU, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI!

Pročitajte i ovo Darijo Brzoja - 1 Stiže nam promjena Planirate Praznik rada provesti na otvorenom? Meterolog otkrio kada je najbolje vrijeme za roštiljanje Piknik, ilustracija Prvi maj Planirate druženje u prirodi za Praznik rada? Vrijeme bi vas moglo iznenaditi

Na početku siječnja mnoge su iznenadile visoke temperature za ovo doba godine. U cijeloj zemlji, pa čak i na Zavižanu, temperature su u petak bile iznad nule, a tijekom dana kretat će se između 10 i 15 stupnjeva Celzijevih. Pravu zimu još ćemo neko vrijeme pričekati.

Kakva zima! Jutrošnje temperature iznenadile građane

Visoke temperature trebale bi se zadržati do kraja ovog tjedna, prema najavama meteorologa. Ipak, toplo vrijeme ne znači i sunčano vrijeme pa će naredni dani biti promjenjivo oblačni i kišoviti.

Inače, prema podacima Crometea, prosinac 2013. godine je u Splitu bio najtopliji od početka službenih meteoroloških mjerenja. Prosječna temperatura bila je 11,1 stupnjeva Celzijevih, a najtopliji dan bio je Božić.

Odgovarala li vam proljeće usred zime?

 DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene