Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Konzumiramo li dovoljno vitamina?

Koristite li dodatke prehrani?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijekom zimskih mjeseci potrebno je u organizam unijeti više vitamina kako bi se lakše obranio od sezonskih bolesti.

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA TEMU DANA NA FACEBOOKU, TWITTERU i BLOG.hr-u, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI I U DNEVNIKU NOVE TV U 19:15 SATI.

Pročitajte i ovo Provjereno: Prehrana Hrvata - 10 Kako se hrane Hrvati Kava, cigarete i pecivo za doručak! Hrvati su najdeblja europska nacija: "Većina pretilih ne jede pred drugima nego jede kriomice" Ilustracija UDAR NA GRAĐANE Brašno, ulje, meso, sir... Pogledajte koliko su cijene hrane stvarno odletjele u nebo u samo godinu dana

Unosimo li prehrambenim proizvodima koje pojedemo tijekom dana dovoljno vitamina ili su nam potrebni dodaci, pitanje je koje muči mnoge. U zimskim mjesecima potrebno je, kažu, unijeti više vitamina C. Neki će pojesti više voća bogatog tim vitaminom, a neki će ipak posegnuti za jednostavnijim rješenjem – malom čarobnom pilulom.

No, neka istraživanja pokazala su kako konzumiranje pojedinih vitamina, iako s jedne strane pomaže, djeluje negativno na određene organe. Osim toga, pretjerana konzumacija vitamina može izazvati kontra efekt.

Zanima nas vaše mišljenje o ovoj vrsti dodatak u prehrani. Pijete li i vi vitamine?
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene