Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tema dana

Koje je vaše najgore iskustvo na autocesti?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
S autocesta diljem Hrvatske dosad su stizale vijesti o suludo brzoj vožnji od gotovo 250 km/h, o vožnji u suprotnom smjeru, o bliskim susretima vozača i divljači na kolniku, a najnovija bizarnost je pijanac koji je prošlog petka nasred ceste - zaspao!

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA FACEBOOKU I TWITTERU, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI!

Pročitajte i ovo Gradilište - 1 Očevid u tijeku Na izgradnji autoceste u Baranji poginuo radnik: Sa strojem je skliznuo s povišenog terena i udario u tlo Tvrđava Monvidal Uhićen je Pronađen muškarac koji je u Puli gurnuo ženu s tvrđave: Pala s visine od pet metara

Autoceste u Hrvatskoj mnogi doživljavaju žilama kucavicama bez kojih bi ionako krhko gospodarstvo bilo u još težem stanju. Nekima su one simbol političkog profiterstva i kupovine glasova, neki ih znaju po sve skupljim cestarinama, a neki i po korupcijskim skandalima povezanima s njihovom izgradnjom.

>> FOTO i VIDEO Šok na autocesti: Pronašli ga kako spava nasred Dalmatine!

No, postoji još jedan specifikum domaćih autocesta, koji je ipak čisto prometnog karaktera. Tako nerijetko stižu vijesti o sumanuto brzoj vožnji od gotovo 250 kilometara na sat, bilo je situacija da su vozači slučajno ili namjerno vozili suprotnim smjerom, na kolnik su znale istrčavati divlje životinje...

Najnoviji bizarni i potencijalno smrtonosni događaj zbio se prošli petak kada je na dionici Dalmatine blizu Zadra teško alkoholizirani muškarac zaspao nasred ceste. Razbudili su ga vozači koji su slučajno naišli, a policija je na mjesto događaja stigla tek nakon što je 'pospanko' otišao u nepoznatom smjeru.

Koje je vaše najgore iskustvo na autocesti?

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene