Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tema dana

Kakva su vaša iskustva sa sezonskim poslovima?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kuhari, konobari, sobarice, konobari i recepcioneri - i ove su turističke sezone najtraženiji sezonski radnici, koji primjerice u Dubrovniku mogu po sezoni zaraditi do 30 tisuća kuna!

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA FACEBOOKU I TWITTERU, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI!

Pročitajte i ovo Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi Video se brzo proširio Dubrovačka policija reagirala nakon snimke brutalne tučnjave: Uhićena dvojica maloljetnika Privedena Albanka - 3 Česte nesreće Dnevnik Nove TV doznao zašto je područje na kojem se dogodila stravična tragedija - opasno: "To na tijelo ima efekt kao da je pod utjecajem alkohola"

Ove je godine 24 posto više novozaposlenih 'sezonaca' negoli prošle godine, a u Dubrovniku je taj porast 6,5 posto i svaki 4. zaposleni dolazi iz nekog drugog grada u Hrvatskoj. Turistički sezonci koji u Dubrovniku većinom rade na ugovore u trajanju 6 mjeseci po sezoni, od svibnja do listopada, zarađuju 20-30 tisuća kuna.

Najviše sezonskih poslova nudi se na području Dalmacije i Istre, a traže se sobarice, konobari, kuhari, čistačice i recepcionari. Nude se i sezonski poslovi u ugostiteljstvu u većim gradovima kontinentalne Hrvatske. Plaće za sezonske poslove mogu se kretati od 3.000 i 12.000 kuna.

Kakva su vaša iskustva sa sezonskim poslovima?

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene